Przystanek dobrego smaku

Multislider-ProMamy dobrą wiadomość dla mieszkańców Śląska! Już na początku lipca rozpocznie tam działalność Studio Kulinarne Przystanek 11 wyposażone w nowoczesne płyty indukcyjne TEKA IT 6420, zmywarki DW8 70 FI, zlewozmywaki Menorca oraz cytrynowe baterie kuchenne Inca 995 i ARK 938. Każdy kto chciałby poznać tajniki gotowania znajdzie tam ciekawe warsztaty prowadzone przez specjalistów –szefów kuchni, cukierników i blogerów kulinarnych.
Na początek przewidziano organizację dnia otwartego. 1 lipca w godzinach 16.00 -20.00 na gości czekać będzie wielu prowadzących. Będzie to niepowtarzalna okazja, aby ich poznać, porozmawiać, wziąć udział w mini warsztatach i przyjrzeć się ich pracy. Inca_cytrynaSwoją obecność potwierdzili: Agata Tkaczyk pasjonatka zdrowego trybu życia i blogerka kulinarna Dietetyczne fanaberie, Ania Adamiok autorka blogu Świat Wypieków , Sylwia Grodzka-Haba/BakeOff specjalistka od słodyczy Pani Foremka, Karolina Żmijewska – możecie ją pytać o Tajlandia od kuchni lub o kuchnię bezglutenową, Ania Petryna – blogerka Słodki-Kompromis.pl chętnie porozmawia z Państwem o zajęciach z dziećmi (również tych po angielsku), Gosia i Bogdan czyli Wegeraj oraz mistrz kuchni Marcin Czubak. Przewidziane są także konkursy z nagrodami. Udział w tym wydarzeniu jest bezpłatny. Więcej szczegółów na Facebooku, na stronie Przystanek 11. Tam także znajdziecie konkurs, w którym można wygrać patelnię grillową TEKA!

Studio Przystanek 11, ul Paderewskiego 11, Zabrze – Kończyce.